Drank nodig? Biertaxi Amsterdam!

We hebben het allemaal wel eens, het begint net gezellig te worden, mensen praten met elkaar en iemand pakt het laatste biertje. Wat doe je dan? Bestellen bij Drank020 natuurlijk! In Amsterdam wonen genoeg studenten of mensen die wel een lekker drankje lusten, maar die liever niet in de avond of nacht naar de supermarkt willen. Sinds jaren bezorgt Drank020 jouw bier tot aan de deur binnen 30 minuten in en rondom Amsterdam. Doordeweeks staan ze tot 6 uur ‘s ochtends voor je klaar en in het weekend zelfs tot 7 uur ’s ochtends. Dus heb je nog zin in een drankje, maar zijn alle supermarkten dicht of heb je gewoon geen zin om het te veel straten door te lopen naar de supermarkt? Laat Drank020 voor je rijden en bestel je favoriete bier, wijn, champagne, sterke drank of zelfs frisdrank. Zo hoef je niet met lege handen te staan als er een onverwachts feestje bij jou thuis wordt gehouden.

Biertaxi in Amsterdam

Hoe werkt Drank020?

Via de website of de app van Drank020 kan je selecteren wat je lekker vindt. Of je geeft het door via de telefoon op het nummer 020-2018118. Ben je nog niet helemaal zeker wat je wilt hebben? Wees niet getreurd, want wij komen langs met een bestelbus vol met het hele assortiment. Denk bijvoorbeeld aan heerlijke gekoelde rosé, witte wijn, rode wijn, Smirnoff of gewoon een ouderwets lekker Heineken biertje. Je kunt dan ter plekke kiezen waar jij zin in hebt. Ga je voor de oude vertrouwde of kies je toch voor een nieuw avontuur? Bij Drank020 moet je minimaal voor €20,00 bestellen, waarbij frisdrank niet mee telt. Perfect voor een feestje dus! De bezorgtijden zijn:

Maandag t/m Donderdag: 20:00 – 06:00
Vrijdag en Zaterdag: 18:00 – 07:00
Zondag: 18:00 – 06:00

Door deze flexibele tijden zit je niet vast en kun je jouw voorraad elk moment van de avond en nacht bijvullen. Zeg je feestje dus niet af, maar bestel gauw bij Drank020.

De voordelen van Drank020

Naast het grote voordeel dat je tot vroeg in de ochtend nog drank kan laten bezorgen, heeft Drank020 nog meer voordelen. Ten eerste, als je nu besteld via de website of via 020-2018118, zijn we er binnen 30 minuten. Ze laten je bij Drank020 natuurlijk niet te lang wachten. Daarnaast zijn er verschillende betaalopties. Zo kan je pinnen aan de deur, contant betalen of online alles afrekenen via IDEAL. Als laatste bezorgd de Biertaxi Amsterdam elke dag, 365 dagen per jaar en 7 dagen per week, al jouw drankjes gekoeld tot aan je deur. Als je via de Drank020 app besteld, krijg je ook nog 5% korting op je bestelling met de kortingscode ‘drank020’.

Er zitten meer dan genoeg voordelen aan de Biertaxi van Amsterdam, dus twijfel niet langer, zeg je feestje niet af, maar bestel simpel en snel. Zin in een heerlijke koele prosecco, een bruisende Moët of gewoon een lekker biertje? Wij zijn er voor je bij Drank020. Bekijk nu onze website voor het complete assortiment.