7 voordelen van een waterkoeler huren

Wil je een waterkoeler huren? Dan kan dat! Hier lees je een aantal voordelen van het huren van een waterkoeler voor jouzelf, of voor je bedrijf.

Voordeel 1: Waterkoeler huren: altijd lekker koud water

Hou je niet van dat lauwe water dat uit de kraan komt? Met een waterkoeler zal je altijd heerlijk koud water tot je beschikking hebben. Je zet je glas of flesje onder het kraantje en met één druk op de knop komt er koud water uit. Sommige waterkoelers hebben ook een warmtebron, waardoor je gemakkelijk een kopje thee kan zetten.

Voordeel 2: Huren is handig

Het huren van een waterkoeler kan handig zijn om verschillende redenen. Doordat je de waterkoeler huurt, wordt hij bij je langsgebracht. Ook heb je geen jaarlijkse onderhoudskosten, omdat je de waterkoeler huurt. Daarnaast staat altijd iemand tot je beschikking om je te helpen in het geval er iets gerepareerd moet worden. Het huren van een waterkoeler is dus een makkelijkere manier om altijd fris water te hebben.

Voordeel 3: Altijd vers water

De waterkoelers zijn aan het leidingwater verbonden. Op deze manier zal je altijd vers water tot je beschikking hebben. Wist je dat er meer regels verbonden zijn aan het hebben van leidingwater, dan aan de fabrikanten die water in de flessen voorkomen? Leidingwater is daarom ook nog eens veilig en gezond.

Voordeel 4: Geen flessen meer nodig

Maakte je bedrijf hiervoor veel gebruik van grote flessen met water? Dan kan dat best lastig zijn om elke keer weer te organiseren. Dan is het water weer op en moet je last minute weer nieuwe flessen bestellen. Het telkens slepen met grote flessen water is ook nog eens slecht voor de rug. Dit allemaal kan voorkomen worden wanneer je een waterkoeler huurt.

Voordeel 5: Beter voor het milieu

Een ander nadeel van het hebben van grote plastic flessen water, is dat het slecht is voor het milieu. Plastic is gewoonweg niet goed. Door een waterkoeler te huren, heb je niet al die nadelen van het hebben van plastic flessen, maar heb je altijd koelwater tot je beschikking in een handomdraai.

Voordeel 6: Hygiënisch

waterkoeler huren

Een waterkoeler is ook erg hygiënisch. Het enige wat je hoeft te doen is namelijk je kopje neer te zetten en op een knopje te drukken. Door het gestroomlijnde uiterlijk van een waterkoeler, kun je het gemakkelijk schoonmaken. Daarnaast bevat de waterkoeler geen stilstaand water waar bacteriën zich makkelijk in kunnen nestelen. Allemaal voordelen dus, wanneer je een waterkoeler hebt!

Voordeel 7: Verschillende modellen

Er zijn veel verschillende modellen voor waterkoelers beschikbaar op de markt. Zo is er voor ieder wat wens. Je zult waterkoelers in verschillende prijsranges met een verscheidenheid aan gadgets vinden, waardoor er voor jou zeker iets bijzit wat precies is wat je nodig hebt.

Waterkoeler huren voor je bedrijf

Een waterkoeler huren voor je bedrijf kan een enorme aanwinst zijn voor je bedrijf. Je werknemers hoeven zelf niet meer met drankjes aan te komen zetten, omdat ze altijd lekker koud water tot hun beschikking hebben. Het werkt snel en effectief en iedereen kan er onbeperkt van gebruik maken. Geen gesleep met waterflessen meer, maar gewoon alleen nog maar een druk op de knop.